Antena 3 CNN Politică Tăriceanu încearcă să scape de susţinătorii lui Antonescu

Tăriceanu încearcă să scape de susţinătorii lui Antonescu

Tăriceanu încearcă să scape de susţinătorii lui Antonescu
Sursa foto: presedinte PNL Tariceanu
10 Mar 2009   •   08:00

Disputa dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Crin Antonescu pentru şefia Partidului Naţional Liberal se dă şi cu arme subversive. Fostul premier încearcă să obţină un nou mandat la conducere şi în acest sens încearcă să îi înlăture pe unii dintre şefii locali are au trecut în tabăra adversarului.
La şedinţa conducerii PNL, Tăriceanu a încercat să îl înlăture pe Relu Fenechiu, lider al PNL Iaşi, de la conducerea PNL Suceava, funcţie pe care o ocupă temporar. Primarul Bacăului, Romeo Stavarache, anunţase conducerea că nu mai poate conduce şi filiala Neamţ, condiţii în care vicepreşedintele Puiu Haşotti a cerut ca de un tratament similar să aibă parte şi Relu Fenechiu, scrie Evenimentul Zilei.
Fenechiu s-a revoltat arătând că de când a preluat conducerea la Suceava a ridicat-o ?de la pământ?, îmbunătăţind scorul electoral. În replică, Tăriceanu i-a spus că nu e normal să se considere ?mai presus de ceilalţi?.
Schimburile de replici s-au încheiat cu plecarea nervoasă a liderului moldovean ?Am fost supărat de o asemenea încercare şi de felul în care s-a pus problema. Mi-e greu şi mie să conduc două filiale în acelaşi timp şi ar fi bine ca liderii partidului să-mi înţeleagă efortul. Am părăsit şedinţa mai devreme pentru că aveam o întâlnire?, declara acesta.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close