Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, interceptat și supravegheat de DNA. „Toți cei care au o preocupare pentru legile Justiției nu văd aceste grave abuzuri care s-au petrecut în România”

Tăriceanu, interceptat și supravegheat de DNA. „Toți cei care au o preocupare pentru legile Justiției nu văd aceste grave abuzuri care s-au petrecut în România”

Tăriceanu, interceptat și supravegheat de DNA. „Toți cei care au o preocupare pentru legile Justiției nu văd aceste grave abuzuri care s-au petrecut în România”
22 Dec 2017   •   17:17

Document bombă, despre zeci de demnitari care ar fi fost interceptați de procurorii DNA în baza mai multor mandate, care au fost emise de Curtea Supremă. Printre aceștia se numără și șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceaniu.

Locotenent-colonelul în rezervă Daniel Dragomir a declarat că a existat un mandat de ascultare/urmărire din partea SRI pentru 80 de persoane din conducerea statului. Dragomir susține că principalul vizat în acest dosar a fost Tăriceanu.

Mandatul a fost acordat pentru perioada 4 iulie – 6 noiembrie 2014, încetându-și efectele fix la 4 zile după primul tur de scrutin al prezidențialelor.

„Doresc să subliniez că nu a fost numai în precampanie, ci și în campanie. Ne putem imagina că aceste acțiuni duc la nerespectarea caracterului liber al alegerilor. Nu mai vorbim de încălcarea drepturilor și libertăților cetățenilor. Toți cei care au o preocupare pentru legile Justiției nu văd aceste grave abuzuri care s-au petrecut în România.

Și în America, președinteșe Americii vorbește despre existența statului paralel. Părerea mea este că încă mai funcționează păreri mai mult sau mai puțin oculte. Serviciile au plecat din câmpul tactic, dar au rămas doi actori, președintele și Procuratura. Președintele continuă să acrediteze ideea că în România nu există un stat paralel. Suntem în fața unei realități grave”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3.

Întrebat în ce calitate a fost urmărit, Tăriceanu spune că „la acea dată, eram președintele Senatului României. Toate aceste lucruri nu fac decât să accentueze gravitatea situației. (...) Această problemă o voi discuta cu specialiști în drept, avocați, pentru a vedea care este calea de urmat”.

×
Subiecte în articol: DNA Tariceanu 100 de minute
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close