Antena 3 CNN Politică Tăriceanu (ALDE-PRO România), despre cuplul Iohannis - Orban: Parcă și pe Ceaușescu îl vedeam mai puțin decât pe acești comici triști!

Tăriceanu (ALDE-PRO România), despre cuplul Iohannis - Orban: Parcă și pe Ceaușescu îl vedeam mai puțin decât pe acești comici triști!

Călin Popescu Tăriceanu, co-președintele ALDE-PRO România, după fuziunea dintre cele două partide, îi acuză pe preşedintele şi premierul ţării de o expunere mediatică lipsită de conţinut în condiţiile în care mai mult vorbesc decât reaizează ceva concret. Mai mult decât atât, politicianul propune pentru cuplul Iohannis-Orban, sloganul "Totul în claxon, nimic în motor!".

Tăriceanu (ALDE-PRO România), despre cuplul Iohannis - Orban: Parcă și pe Ceaușescu îl vedeam mai puțin decât pe acești comici triști!
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    13 Noi 2020   •   14:45

"Totul în claxon, nimic în motor! Acesta pare că e sloganul cuplului Iohannis-Orban!
Spun asta pentru că ne culcăm și ne trezim cu aceleași fețe la televizor: Iohannis și Orban! Parcă și pe Ceaușescu îl vedeam mai puțin decât pe acești comici triști!" – a scris Călin Popescu Tăriceanu pe contul său de Facebook.

Plini de ridicol

Politicianul îi acuză totodată pe guvernanţi că sunt rupţi de realitate şi obsedaţi de voturi, devenind pe zi ce trece tot mai ridicoli. 

"Un Președinte și un Guvern rupți complet de realitate! Obsedați de voturi și de alegeri recurg la orice manipulare ca să ne convingă că totul e bine și la vară cald! Au încercat cu cele 80 de miliarde de la UE! Nu a mers! Au încercat cu noul vaccin! Nu a mers! Acum fac planuri de reziliență pentru anii 2022-2027!!! Ridicol!
Ridicol din partea unora care nu au fost în stare în 9 luni și împrumutând 110 miliarde lei să mai aducă un pat la ATI! Ridicol din partea unora care închid piețe, școli, biserici, comunități întregi, fără un studiu, fără o soluție alternativă. Ridicol din partea unora care în 9 luni nu au reușit să pună cap la cap un program de testare coerent și național!" 

Măsuri concrete după 6 decembrie

Călin Popescu Tăriceanu şi-a exprimat speranţa ca după 6 decembrie, odată cu plecarea liberalilor de la putere, românii să aibă parte de "un program naţional de testare gratuită, venit de criză garantat pentru toți cei care câștigă mai puțin de 2000 lei/lună și sprijin pentru toate IMM-urile ca să treacă cu bine de 2021".

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close