Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: La cum se mișcă Guvernul, măștile promise vor ajunge la românii care au nevoie după ce trece pandemia

Tăriceanu: La cum se mișcă Guvernul, măștile promise vor ajunge la românii care au nevoie după ce trece pandemia

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, critică guvernul pentru licitația privind măștile de protecție destinate persoanelor vulnerabile. „Licitația mirosea a aranjament încă de la început”, susține Tăriceanu.

Tăriceanu: La cum se mișcă Guvernul, măștile promise vor ajunge la românii care au nevoie după ce trece pandemia
Sursa foto: Hepta
30 Iun 2020   •   22:13

„Surprize – surprize cu măștile pentru persoanele vulnerabile!

La modul cum se mișcă Guvernul Orban, măștile promise încă din luna mai vor ajunge la românii care au nevoie de ele după ce trece și starea de alertă, după ce trece și pandemia, dar, cel mai probabil, în timp pentru campania electorală! Nici nu s-a terminat bine licitația măștilor pentru persoanele vulnerabile că ea s-a și blocat! L-am văzut cu toții pe Ludovic Orban care tuna și fulgera împotriva celor care au contestat licitația, o licitație care mirosea a aranjament încă de la început.

Ludovic a recurs la o metodă ingenioasă

Cunoscându-l pe Orban și cât de șmecher îi place să se dea, eu citesc în altă cheie contestația. Scopul acestei contestații este de a da timp companiei care a câștigat licitația să aducă cele 115 milioane de măști și să se încadreze în niște termene contractuale pe care altfel nu le-ar fi putut respecta. Între două opțiuni, ambele rele - ori firma care a câștigat licitația avea deja milioanele de măști în România și atunci licitația miroase a aranjament cu Guvernul, ori nu le are în țară și nu are nici o șansă să le aducă în 7 zile, conform contractului - Ludovic a recurs la o metodă ingenioasă: se contestă licitația pentru a da timp companiei prietene să le aducă în țară. Până și contestația licitației dubioase miroase de la o poștă.

Contestația licitației dubioase miroase de la o poștă

De ce? Tot presa ne ajută: doamna care deține firma care a contestat licitația „făcuse parte din desantul PD-L adus de Monica Ridzi în minister în anul 2009”. Coincidență sau nu că tocmai o persoană care are legătura cu fostul PDL, actualul PNL, contestă licitația?

Toată lumea câștigă, mai puțin românii care vor mai avea de așteptat până când măștile vor ajunge la ei... dacă vor mai ajunge”, a scris Călin Popescu Tariceanu, marți, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Tariceanu Orban măşti

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close