Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, răspuns pentru premierul Orban: Explicațiile lui m-au făcut să râd. Merg într-o logică nătângă

Tăriceanu, răspuns pentru premierul Orban: Explicațiile lui m-au făcut să râd. Merg într-o logică nătângă

Călin Popescu Tăriceanu vine cu declarații dure la adresa lui Ludovic Orban, în ceea ce privește prelungirea stării de alertă. Lideurl ALDE spune Premierul sfidează Parlamentul, iar explicațiile lui merg într-o logică nătângă.

Tăriceanu, răspuns pentru premierul Orban: Explicațiile lui m-au făcut să râd. Merg într-o logică nătângă
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    17 Iun 2020   •   22:40

”Asocierile și explicațiile pe care le-a dat Ludovic Orban, m-au făcut să râd. Pentru că ele merg într-o logică nătângă, care se pare că a împurmutat-o de la colegul lui de guvern domnul Grindă. Numai ăla are un astfel de sistem de gândire.

Eu credeam că Orban o să îi influențeze bine pe miniștrii cabinetului, dar văd că se întâmplă exact invers.

Acesta este genul de răspuns, atunci când nu ai argumente. Eu am spus de ce nu e necesară prelungirea stării de alertă, din punct de vedere saniar și nu vreau să reiau argumentația de ieri seară. ”, a zis Tăriceanu.

Orban sfidează Parlamentul

”Atrag atenția că sutem pe 17 iunie, așteptăm de pe 1 un plan de redresare a economiei românești. Primesc mesaje înfrincoșătoare în fiecare zi, di partea mediului de afaceri. Toți sunt foarte speriați și toți au aceeași prognoză proastă în legătură cu evoluția economică a României. ORban stă și face tot felul de șmecherii cum e cea de azi, în loc să trimită hotărârea de guvern cu starea de alertă la Parlament.

Sfidează Parlamentul”, a conchis liderul Alde, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close