x close

Călin Popescu Tăriceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am greșit grav atunci când l-am promovat!

19 Feb 2020   •   14:48
Călin Popescu Tăriceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am greșit grav atunci când l-am promovat!

Călin Popescu Tăriceanu a mărturisit că a fost o greșeală atunci când l-a promovat și susținut pe Andrei Gerea, adăugând că a înghițit multe de la colegii de coaliție și cei din partid care îi reproșau susținerea pentru fostul lider ALDE București.

”Cred că o calitate pe care ar trebui să o aibă cât mai mulți oameni politici este puterea de a recunoaște greșelile pe care le fac. Nimeni nu așteaptă căință, dar oamenii au dreptul să știe atunci când greșim.

Eu am greșit grav atunci când l-am promovat și susținut pe Andrei Gerea. Am făcut-o cu bună intenție crezând în tinerețea lui și sperând că timpul îl va maturiza. Am roșit de multe ori atunci când Victor Ponta, în calitate de prim-ministru, îmi vorbea despre contraperformanțele Ministrului Energiei, Andrei Gerea. Am înghițit multe de la colegii de coaliție sau de la cei din partid când îmi reproșau susținerea lui Andrei Gerea.

Astăzi Andrei Gerea a ales un al partid politic. Pentru că a stors tot ce se putea stoarce de la ALDE. Dar nu pleacă înainte de a distruge organizația ALDE din București.

Poate cei care îl primesc astăzi în rândul lor vor trage învățăminte din greșelile mele. În rest, drum bun, cale bătută!”, spune Tăriceanu.

Andrei Gerea a demisionat din ALDE

Citeşte mai multe despre:

Andrei Gerea ALDE Tariceanu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati