Antena 3 CNN Politică Tăriceanu:"România tinde să rămână singura ţară europeană fără plan anti-criza"

Tăriceanu:"România tinde să rămână singura ţară europeană fără plan anti-criza"

Tăriceanu:"România tinde să rămână singura ţară europeană fără plan anti-criza"
Sursa foto: Calin Popescu Tariceanu
02 Mar 2009   •   14:58

România riscă să devină singura ţară europeană fără plan anti-criză, a declarat, luni, liderul liberal, Călin-Popescu Tăriceanu. Preşedintele PNL a precizat că va trimite, marţi, o scrisoare deschisă preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso prin care va solicita să se acorde o mai mare atenţie măsurilor ce se impun pentru reducerea efectelor crizei.
Tăriceanu a reamintit că acum câteva săptămâni a solicitat premierului Emil Boc să prezinte măsurile anti-criza în faţa Parlamentului, dar nu a primit nici un răspuns.
Liderul liberal a apreciat că este "inacceptabil ca România să nu aiba un plan anti-criză" care să se bazeze pe masuri cu impact financiar serios.
"România tinde să rămână singura ţară din Europa care nu are un plan anti-criza. (...) În faţa proporţiei pe care o ia criza peste tot, ar necesita din partea Guvernului o atenţie deosebită", a mai declarat liderul liberal.
PNL va purta în această săptămână o serie de discuţii cu federaţiile sindicale şi patronatele pe tema crizei şi soluţiilor de rezolvare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tariceanu România guvern Boc
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close