Antena 3 CNN Politică Tăriceanu sugerează că şcolile s-ar închide după alegeri. "Mașinăria de propagandă își face treaba"

Tăriceanu sugerează că şcolile s-ar închide după alegeri. "Mașinăria de propagandă își face treaba"

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, spune că şcolile au ajuns nişte "închisori pentru copii", iar el crede că unităţile de învăţământ s-ar putea închide după alegeri.

Tăriceanu sugerează că şcolile s-ar închide după alegeri. "Mașinăria de propagandă își face treaba"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    15 Sep 2020   •   12:00

Politicianul propune ca soluţie reducerea programei şcolare şi maximum 3 ore pe zi în clase în serii de 15 copii, susţinând că elevii trebuie să stea acum şase ore pe zi cu mască. "S-a transformat școala într-o instituție de tortură?", se întreabă Tăriceanu.

"A început școala! Într-un haos cum nu a mai fost vreodată. Deși copiii nu au mai fost la școală de vreo opt luni, cele mai multe școli au rămas la fel de triste, fără toalete, iar acolo unde ele există nu au apă și săpun, dar în schimb cu "pepsiglasuri" pe bănci!

Tăriceanu: Fiți siguri că după ce iau votul românilor, o să oprească și școlile 

Oare cât vor rezista cuștile astea pentru copii? Probabil până după alegerile locale, pentru că tot ce a improvizat guvernul Iohannis-Orban este făcut să reziste doar până atunci! 

Fiți siguri că după ce iau votul românilor o să oprească și școlile și o să crească și numărul de infectați. Până atunci mașinăria de propagandă plătită din banii noștri își face treaba și ține batista pe țambal! DSP-urile sunt cu ochii pe profesori ca nu cumva să reclame ceva și îi amenință cu amenzi zdravene, dacă suflă în front!

Tăriceanu: Soluția e reducerea programei, 3 ore pe zi. Haideți să oprim închisoarea asta pentru copii!

Am văzut orarele de la unele clase! Copiii au minimum 5-6 ore pe zi, deci se presupune că în tot acest timp vor sta cu masca pe față, fără să iasă în pauze, fără să se ridice de pe scaune! Este vreun adult care poate rezista la acest program? S-a transformat școala într-o instituție de tortură?

Revin și arăt: soluția este reducerea programei, maximum 3 ore pe zi în clase în serii de 15 copii. Haideți să oprim închisoarea asta pentru copii și să ne organizăm pentru redeschiderea școlilor după alegerile locale!", susţine preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, marţi, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu şcoli alegeri
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close