Antena 3 CNN Politică Tatăl premierului Sorin Grindeanu, audiat ca martor într-un dosar de corupție

Tatăl premierului Sorin Grindeanu, audiat ca martor într-un dosar de corupție

Tatăl premierului Sorin Grindeanu, audiat ca martor într-un dosar de corupție
Sursa foto: Foto: gov.ro
14 Feb 2017   •   19:53

Nicolae Grindeanu, fost inspector școlar general în Caraș-Severin, va veni miercuri în sala de judecată pentru a răspunde întrebărilor instanței într-un dosar în care sunt reținute mai multe fapte de abuz în serviciu, conform publicației expressdebanat.ro.

Tatăl prim-ministrului este adus în fața instanței de către procurorii anticorupție pentru a explica motivele care au stat la baza deciziei sale de a permite cursanților Școlii Sanitare Postliceale „Carol Davila” din Caransebeș să susțină examenele finale la Călan, acasă la managerul instituției de învățământ, președinte al UNPR Călan, Eleonora Gavrilesc.

Procurorii au descoperit că această școală punea diplome de asistent medical până și în brațele unor cursanți care au trecut o singură zi pe la ore. Cu alte cuvinte, trimitea în sistemul medical niște habarniști, conform sursei citate.

Tocmai de aceea, Eleonora Gavrilesc avea nevoie ca examenele finale să se dea în condiții „speciale”. Ceea ce s-a și întâmplat. Dar asta doar după ce Nicolae Grindeanu ar fi fost apelat pe linie politică.

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close