Antena 3 CNN Politică Televiziunea lui Prigoană, somată de CNA să nu mai difuzeze maneaua PD-L

Televiziunea lui Prigoană, somată de CNA să nu mai difuzeze maneaua PD-L

Televiziunea lui Prigoană, somată de CNA să nu mai difuzeze maneaua PD-L
19 Noi 2008   •   17:07

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a trimis miercuri o adresă postului Taraf TV, prin care solicită scoaterea însemnelor electorale din videoclipul muzical în care trei cîntăreţi de manele evoluează pe fundalul siglei PD-L. Solicitarea vine ca urmare a unei sesizări formulate de PD-L în acest sens.
Postul de televiziune aparţine omului de afaceri şi candidat PD-L, Silviu Prigoană, iar maneaua electorală cu însemnele partidului ar fi fost primită în dar de acesta din partea unui impresar de artişti de profil, Dan Bursuc.
"Pe data de 17.11.2008, începând cu ora 21.27, postul de televiziune Taraf TV a difuzat videoclipul interpreţilor Sorin Copilul de Aur, Rudy şi Bogdan Artistu, ŤEi cu ei, noi cu voiť. Pe banda de prezentare a interpreţilor şi a melodiei difuzate apare şi un cerc albastru cu sigla ŤGrand Production Bursucť. Vidoclipul îi prezintă pe cei trei interpretând piesa, în timp ce pe fundal se poate vedea sigla PD-L şi sloganul ŤPD-L ţine cu tineť, pe toată durata piesei muzicale", se arată în raportul de monitorizare CNA care însoţeşte adresa către taraf Tv.
PD-L, prin vocea Narcisei Iorga, reprezentantul său în CNA, nu şi-a asumat însă spotul respectiv, ba mai mult a propus instituţiei să se solicite postului tv retragerea manelei electorale şi scoaterea siglei partidului.
Foto: Prigoană.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CNA Silviu Prigoana PD-L
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close