Antena 3 CNN Politică Tensiuni alarmante în PSD. Primarul Capitalei îi reproșează premierului că este ipocrit

Tensiuni alarmante în PSD. Primarul Capitalei îi reproșează premierului că este ipocrit

Tensiuni alarmante în PSD. Primarul Capitalei îi reproșează premierului că este ipocrit
02 Dec 2017   •   13:18

Un nou scandal politic la nivel înalt s-a produs în partidul de guvernământ.

DCNews a publicat astăzi stenograme care arată conflictul dintre primarul Municipiului București, Gabriela Firea, și premierul Mihai Tudose, în contextul organizării Târgului de Crăciun din Piața Victoriei. 

Gabriela Firea l-ar fi criticat pe premierul Mihai Tudose, într-o discuție între comunicatorii partidului, care a avut în seara zilei de 30 noiembrie. 

Explozia a fost prilejuită de ieșirea publică a premierului împotriva Târgului de Crăciun din Piața Victoriei, care a umplut  paharul nemulțumirilor din partid. Primul ministru  este acuzat cu argumente că are o agendă proprie, că sabotează Primăria Capitalei și că vrea să preia PSD. Premierul este lăsat fără replică de către Gabriela Firea. 

Primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, i-a reproșat premierului PSD, Mihai Tudose, ipocrizia și faptul că o atacă în presă.

”Domnule prim-ministru, am memorie bună și au fost și martori la discuțiile noastre...nu e de mirare că nu le mai recunoașteți. Vă descrie întregul caracter și comportament. Primăria Generală nu e în subordinea Guvernului, ca de altfel nicio primărie din țară. Nu aveți de ce să-mi faceți mie sugestii sau recomandări, nici în privat, nici prin presă. Eu răspund în fața legii și a bucureștenilor. Dumneavoastră în fața legii și Parlamentului. Dacă îngrijorarea dv. e una sinceră și onestă privind organizarea festivalului pentru copii și a târgului din Piața Victoriei, m-ați fi sunat să vorbim colegial și nu mi-ați fi dat indicații prețioase prin presă.

Sunteți în campanie electorală pentru preluarea PSD”, spunea Firea.

Gabriela Firea i-a amintit premierului momentele în care acesta a susținut mesajele #rezist, în opoziție cu mesajele PSD.

×
Subiecte în articol: targ tensiuni tudose
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close