Antena 3 CNN Politică Teodor Atanasiu a fost reales preşedinte al PNL Alba

Teodor Atanasiu a fost reales preşedinte al PNL Alba

Teodor Atanasiu a fost reales preşedinte al PNL Alba
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Iun 2013   •   20:35
Senatorul Teodor Atanasiu a fost reales, duminică, preşedinte al PNL Alba, filială pe care parlamentarul o conduce fără întrerupere din anul 1993, el fiind singurul candidat înscris pentru această funcţie, conform Mediafax.
Senatorul Teodor Atanasiu a fost singurul candidat înscris pentru funcţia de preşedinte al PNL Alba, iar în urma votului delegaţilor din toate organizaţiile liberale din judeţ a obţinut 541 de voturi din cele 577 valabil exprimate. 
Teodor Atanasiu a declarat, duminică, după anunţarea realegerii sale în funcţia de preşedinte al PNL Alba, că obiectivul filialei este să devină principala forţă politică din judeţ. 
"Obiectivul PNL Alba este să devină principala forţă politică din judeţ. Pentru alegerile locale din 2016 ne propunem să câştigăm funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba şi primăria reşedinţă de judeţ dar şi jumătate plus unu din primăriile de oraşe şi cel puţin jumătate dintre primăriile de comune", a spus Atanasiu.
Teodor Atanasiu este de anul trecut senator reprezentând cel mai mare colegiu din judeţul Alba care cuprinde zonele Alba Iulia, Cugir - Zlatna şi Munţii Apuseni.
Atanasiu a fost anterior deputat, iar în perioada 2004 - 2008 membru în Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu fiind ministru al Apărării Naţionale şi ulterior preşedinte al AVAS.
Atanasiu a fost un an în perioada 2004 - 2005 preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, iar la alegerile din 2012 a candidat din nou pentru această funcţie fiind învins de democrat-liberalul Ion Dumitrel.
Teodor Atanasiu conduce PNL Alba de aproximativ 20 de ani, fiind preşedinte al filialei din anul 1993. 
Aproape 600 de delegaţi reprezentând organizaţiile PNL din judeţul Alba au participat, duminică, la Alba Iulia la Delegaţia Permanentă a filialei în cadrul căreia a fost aleasă noua structură de conducere. 
 

×
Subiecte în articol: Teodor Atanasiu senator alegeri guvern
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close