Antena 3 CNN Politică Teodor Baconschi, reacţie virulentă pe Facebook: "Ţopârlănia distruge România. Orice t***ă dă lecţii poporului român"

Teodor Baconschi, reacţie virulentă pe Facebook: "Ţopârlănia distruge România. Orice t***ă dă lecţii poporului român"

Teodor Baconschi, reacţie virulentă pe Facebook: "Ţopârlănia distruge România. Orice t***ă dă lecţii poporului român"
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Aug 2014   •   16:47

Fostul apropiat al Elenei Udrea, Teodor Baconschi, se întoarce împotriva celor pe care îi susţinea acum câteva luni. După ce a părăsit Partidul Mişcarea Populară, susţinând că i s-au cerut bani pentru candidatura la europarlamentare, Baconschi spune că România este distrusă de "ţopârlănie" şi ţara noastră este izolată şi dispreţuită la nivel internaţional.

Deşi nu dă nume în critica pe care o aduce, vorbeşte despre persoane care au ajuns în funcţii prezidenţiale şi vor să cadideze la preşedinţie, deşi sunt necioplite şi false.

"Orice târfă dă lecţii poporului român", este concluzia pe care fostul ministru de Externe o trage despre personajele din clasa politică.

"Ţopârlănia distruge România. De câţiva ani buni suntem izolaţi internaţional şi tot mai dispreţuiţi. Nivelul vieţii publice a coborât neîncetat. Neamul prost s-a cocoţat pe platouri, pe funcţii ministeriale, pe candidaturi la preşedinţie. Tot ce era mai obscur, mai necioplit şi mai fals a ieşit la luminile rampei. Incultura e trendy. Arivismul, un succes invidiat. Orice târfă dă lecţii poporului român", este postarea lui Teodor Baconschi, pe Facebook.



×
Subiecte în articol: Teodor Baconschi europarlamentare
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close