Antena 3 CNN Politică Teodor Meleșcanu, avertisment dur: Vizele pentru intrarea pe teritoriul canadian pentru români ar putea fi reintroduse

Teodor Meleșcanu, avertisment dur: Vizele pentru intrarea pe teritoriul canadian pentru români ar putea fi reintroduse

Teodor Meleșcanu, avertisment dur: Vizele pentru intrarea pe teritoriul canadian pentru români ar putea fi reintroduse
Sursa foto: Foto: gov.ro
01 Apr 2018   •   21:16

Vizele pentru intrarea pe teritoriul canadian pentru români ar putea fi reintroduse, a avertizat tocmai ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu.

Motivul pentru care românii nu vor mai putea circula liber ar fi chiar cerșetorii, spune Meleșcanu, care a mai punctat că se poartă discuții între ministerele de interne ale celor două țări pentru rezolvarea acestei probleme, conform B1.ro.

”Avem o propunere împreună cu canadienii să discutăm despre colaborarea între ministerele de interne pe această temă, tocmai pentru a preveni folosirea abuzivă a acestui drept de călătorie fără vize”, a declarat Meleşcanu.

În plus, șeful MAE nu s-a arătat îngrijorat de numărul tot mai mare de români care aleg să plece în Canada, însă este un fenomen pe care îl analizează: ”Evident că sunt mai mulţi după eliminarea vizelor, pentru că nu există un plafon. Din punctul meu de vedere nu e o cifră îngrijorătoare, dar sigur că e un fenomen pe care trebuie să îl abordăm cu toată seriozitatea”.

×
Subiecte în articol: Teodor Meleşcanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close