Antena 3 CNN Politică Teodor Meleşcanu: ”Moţiunea de cenzură e o bilă neagră în mandatul meu; nu am nimic să-mi reproşez”

Teodor Meleşcanu: ”Moţiunea de cenzură e o bilă neagră în mandatul meu; nu am nimic să-mi reproşez”

Teodor Meleşcanu: ”Moţiunea de cenzură e o bilă neagră în mandatul meu; nu am nimic să-mi reproşez”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
21 Iun 2017   •   14:31

Teodor Meleşcanu, ministrul demis al Afacerilor Externe,  a declarat că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, din care a făcut parte, reprezintă o bilă neagră în mandatul său, dar nu şi în cariera sa, deoarece nu are nimic să-şi reproşeze.

”Evident că e o bilă neagră. În carieră, nu, că nu am ce să îmi reproşez. Dimpotrivă, cred că lucrurile au mers foarte bine în materie de relaţii externe”, a spus Teodor Meleșcanu.

Întrebat dacă va mai face parte şi din viitorul Cabinet, el a precizat: „A fost o declaraţie a preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu că, în urma evaluării activităţii miniştrilor, cei de la ALDE nu au fost consideraţi ca miniştri care nu şi-au îndeplinit în mod exemplar activităţile. Dânsul a spus că, după părerea lui, trebuie să rămânem aceiaşi”.

Potrivit News.ro, în ceea ce priveşte viitorul premier, Teodor Meleşcanu a spus că acesta trebuie „să fie un om competent şi care să se bucure de sprijinul coaliţiei majoritare din Parlament”.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close