Antena 3 CNN Politică Teodor Paleologu ar putea fi un veritabil "samurai" în lupta pentru Primăria Capitalei

Teodor Paleologu ar putea fi un veritabil "samurai" în lupta pentru Primăria Capitalei

Teodor Paleologu ar putea fi un veritabil "samurai" în lupta pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Mai 2011   •   13:03

În doar câteva zile, Teodor Paleologu trece de la spiritul pacifist, la cel războinic. Democrat-liberalul este decis să lupte cu energia unui samurai în cazul în care partidul îi va cere să candideze pentru Primăria Capitalei.

Până la bătălia cu adversarii din alte partide, Paleologu duce acum o luptă în propriul partid, pentru a câştiga şefia lui. Iar prima lui propunere a fost înlocuirea trandafirului de pe sigla democrat-liberalilor cu doi porumbei.

 


Desigur, porumbeii s-ar potrivi pe sigla pedeleului a
şa cum se potrivesc câteva felii de portocală într-o tocăniţă de ceapă. Dar Paleologu e convins că ideea lui e genială, aşa că azi, într-o vizită la PDL Craiova, le-a prezentat-o şi colegilor lui.

Cu zâmbetul până la urechi, de parcă ar fi descoperit secretul gazului ilariant, Theodor Paleologu s-a înfăţişat înaintea pedeliştilor olteni cu două propuneri. Nu sunt idei revoluţionare pentru scoaterea României din criză, ci motive de băşcălie. Că doar aşa se câştigă alegerile la noi: cu ajutorul carismei.

Desigur, dacă ar înţelege porumbeii ce li se pregăteşte, şi anume să devină simbolul PDL, cu siguranţă că ne-am confrunta cu un val de sinucideri în rândul frumoaselor păsări.
 


×
Subiecte în articol: trandafir primaria capitalei pdl
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close