Antena 3 CNN Politică Teodorovici, mesaj tranșant pentru Dragnea: „Politica la partid este una, guvernarea este altceva”

Teodorovici, mesaj tranșant pentru Dragnea: „Politica la partid este una, guvernarea este altceva”

Teodorovici, mesaj tranșant pentru Dragnea: „Politica la partid este una, guvernarea este altceva”
Sursa foto: Foto: facebook.com/Eugen-Teodorovici
10 Iul 2017   •   16:26

Eugen Teodorovici a transmis un mesaj președintelui PSD Liviu Dragnea, într-o intervenție telefonică la 100 de minute, de la Antena 3, arătând că „politica la partid este una iar guvernarea este altceva”, în contextul în care fostul ministru al Finanțelor a acceptat să devină consilierul onorific al premierului Mihai Tudose.

”Am tot respectul pentru Liviu Dragnea, este președintele partidului, dar trebuie să o spun foarte clar. Politica la partid este una, guvernarea este altceva. Lucrurile la Guvern trebuie tratate altfel. Eu, și la Ministerul Fondurilor Europene și la Finanțe, măsurile pe care le-am luat au fost, poate, la prima vedere, contrate de colegii de partid, dar necesare pentru economie”, a spus Eugen Teodorovici.

Întrebat cum își explică faptul că se situează în afara Guvernului, îîn condițiile în care numele lui era vehiculat inițial pentru poziția de premier, Eugen Teodorovici a răspuns că nu este niciun fel de problemă.

”Ca dovadă e faptul că merg în Guvern pe o funcție neremunerată. Sunt la dispoziția echipei guvernamentale. Asta am făcut și anul trecut, la Guvernul Cioloș. (...) Pas cu pas se fac lucrurile în viață. Vedem la timpul respectiv. Acum e important să fim o echipă”, a spus Eugen Teodorovici.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close