x close

Teodorovici: „PSD trebuie să aibă un candidat propriu la prezidenţiale”

01 Iul 2019   •   16:34
Teodorovici: „PSD trebuie să aibă un candidat propriu la prezidenţiale”

 PSD trebuie să aibă un candidat propriu la alegerile prezidenţiale, a declarat luni preşedintele executiv al partidului, teodorovici-132723.html">Eugen Teodorovici. 

''PSD trebuie să aibă un candidat propriu. Ăsta este punctul meu de vedere, este un partid mare, este un partid care de 15 ani nu a mai dat un preşedinte al României şi ar trebui justificat foarte bine dacă ar fi o altă propunere, nu din PSD. Dar în mod normal toţi din PSD doresc ca PSD să aibă un candidat propriu la prezidenţiale'', a afirmat Teodorovici, întrebat, după şedinţa coaliţiei de guvernare, dacă pentru PSD este mai bine un candidat la prezidenţiale propriu sau din afară. 

El a spus că sunt analize sociologice şi va fi un vot într-un congres al partidului. "Dacă se decide astfel (un candidat al coaliţiei - n.r.), el va avea susţinerea întregii coaliţii. Am spus ca principiu", a adăugat acesta. 

Întrebat dacă el ar fi mai bun în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale decât Călin Popescu-Tăriceanu, Teodorovici a spus: "Nu se discută cine ar fi mai bun, este o analiză, doamna premier a spus că se fac analize sociologice, se va ţine cont de ele, va fi un vot politic în cadrul congresului şi punct". 

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati