Antena 3 CNN Politică 100 de minute. Teorie bombă: PSD pregăteşte guvern cu acordul serviciilor

100 de minute. Teorie bombă: PSD pregăteşte guvern cu acordul serviciilor

100 de minute. Teorie bombă: PSD pregăteşte guvern cu acordul serviciilor
Sursa foto: foto: Agerpres
20 Dec 2016   •   17:29

Liviu Dragnea a fost maestru în a crea un mister perfect până miercuri asupra premierului si, desigur si a echipei guvernamentale. Din ce mai reuşim să aflăm s-a născut o teorie bombă, o teorie foarte interesantă, şi anume că Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, cei care au şi semnat protocolul de guvernare, pun la cale o echipă guvernamentală cu acordul şi sub oblăduirea serviciilor

Pe ce se bazează această teorie? Liviu Dragnea a avut o declaraţie foarte importantă şi toate detaliile au fost puse cap la cap de Alessandra Stoicescu și Andreea Sava în emisiunea ''100 de minute''.

Această teorie care a fost expusă în presă de Național.ro se bazează pe faptul că mai toți cei care au apărut până acum pe surse ca fiind fie variante de premier, fie de miniștri în cabinetul PSD-ALDE, au un lucru comun în CV și anume au cursuri la Academia Națională de Informații sau la Colegiul Național de Apărare.

''Insa pentru ca viitorul guvern sa stea in picioare era nevoie musai sa se ingroape „securea razboiului” dintre principalele servicii secrete romanesti, SRI si SIE. Lucru care pare sa se fi si intamplat, existand informatii ca pana si cei doi mari poli de influenta din sistem si-ar fi impartit deja, tacit, sferele de influenta. Ceea ce inseamna automat ca perioada urmatoare va fi liniste nu doar in sistem dar, foarte posibil, nu se vor mai starni din senin furtuni nici macar in „paharul” clasei politice'', susține Național.ro.

 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close