Antena 3 CNN Politică Theodor Stolojan: Preşedintele ar putea să reevalueze PDL. Nu a fost corect informat asupra organizării votului la Convenţie

Theodor Stolojan: Preşedintele ar putea să reevalueze PDL. Nu a fost corect informat asupra organizării votului la Convenţie

Theodor Stolojan: Preşedintele ar putea să reevalueze PDL. Nu a fost corect informat asupra organizării votului la Convenţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2013   •   11:35

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan susţine că mesajul preşedintelui Traian Băsescu prin care îşi ia adio de la PDL se datorează faptului că nu a fost corect informat asupra modului în care au decurs lucrările la Convenţia Naţională. Stolojan nu exclude ca preşedintele să revină asupra deciziei, odată ce problema voturilor va fi clarificată fără dubiu.

"Din păcate, a fost dezinformat în legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Convenţia Naţională, cu numărarea voturilor şi cu ceva ce bănuiesc că reclamă doamna Elena Udrea", a declarat Theodor Stolojan, conform pesurse.ro.

Democrat-liberalul a arătat că diferenţa reclamată de către Udrea între numărul de voturi exprimate şi numărul de delegaţi înregistraţi se datorează faptului că unii delegaţi nu au semnat la sosire pentru a primi mapa cu programul Convenţiei şi textele moţiunilor. "Dacă doamna Elena Udrea ţine să se lămurească se poate afla punctual, cu nume şi prenume, cei care au semnat când au votat, dar nu au semnat pentru a primi mapele", a spus Stolojan arătând că inclusiv Vasile Blaga se numără printre cei care nu au semnat la sosirea la lucrări pentru a primi mapa.

Fostul premier crede că existăposibilitatea ca Băsescu să se răzgndească asupra despărţirii sale de PDL. "Am răbdare să clarificăm problemele şi în faţa unor rezultate corecte, preşedintele îşi poate menţine în continuare ce a declarat sau îşi dă seama că nu a avut informaţii corecte (...) Categoric ne dorim să cooperăm mai departe cu preşedintele României", a conchis Theodor Stolojan.

Preşedintele Traian Băsescu spune, într-un mesaj pe Facebook, că a văzut rezultatul Convenţiei PDL şi că "modul cum nu au înţeles să fie democraţi" îl face să spună acum "definitiv şi pentru totdeauna": "Adio, PD! Adio, PDL!". Sâmbătă dimineaţă, la începutul convenţiei PDL, preşedintele declara: "Am venit cu sufletul la voi".

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close