Antena 3 CNN Politică Tineretul PUSL îşi doreşte să se implice activ în viaţa politică

Tineretul PUSL îşi doreşte să se implice activ în viaţa politică

Peste o sută de tineri, antreprenori, studenţi şi elevi din Bucureşti au învăţat ce presupun relaţiile interumane în societatea românească.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mar 2024   •   09:04

Este un demers menit să îi motiveze pe aceştia să îşi găsească drumul în viaţă, iar cel mai important lucru pe care trebuie să îl ia în calcul este comunicarea.

"Manifest pentru tineret – Mentorat în dezvoltare" este evenimentul la care au participat tinerii dornici să se implice în viaţa politica. 

Secretarul general al PUSL, Simona Man, a vorbit despre importanta presei în comunicarea politică.

"Am găsit o mare deschidere la un grup mare de tineri. Şi când vezi atâta dorinţă şi sete de a lua informaţii din mediul politic de la oameni experimentaţi e păcat să nu vii în întâmpinarea acestor solicitări şi să nu vii alături de ei şi să le oferi tot ce ai acumulat până acum", a spus Simona Man, secretar general PUSL.

Lavinia Șandru a subliniat cât de importantă este comunicarea în politică.

"Sunt convinsă că sunt tot mai mulţi tineri care vor face în aşa fel încât lucrurile să se schimbe în bine în România şi vor reuşi să facă lucrul acesta cu demnitate, onoare şi curaj, aşa cum facem şi noi umaniştii", a precizat Lavinia Șandru, coordonator de comunicare PUSL.

La eveniment au participat și tineri remarcabili, care le-au vorbit celor prezenți despre domeniile în care excelează.

Liderul PUSL Sector 3, Liviu Negoiță, a explicat pasii unei bune strategii de comunicare.

"Cei care suntem mai vechi în politică, care avem experienţă, avem datoria, bucuria, să le împărtăşim tinerilor din experienţa noastră, ce am trăit noi în politică şi ce ar fi bine să facă ei, să nu repete greşelile pe care noi probabil le-am făcut şi să facă lucruri bune astfel încât România să prospere", a spus Liviu Negoiță, lider PUSL sector 3.

PUSL îşi propune ca astfel de evenimente să aibă loc la câteva luni distanţă.

×
Subiecte în articol: PUSL
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close