Antena 3 CNN Politică Tineretul PDL îşi reafirmă susţinerea candidaturii Elenei Băsescu pentru PE

Tineretul PDL îşi reafirmă susţinerea candidaturii Elenei Băsescu pentru PE

Tineretul PDL îşi reafirmă susţinerea candidaturii Elenei Băsescu pentru PE
Sursa foto: Elena Basescu
13 Mar 2009   •   17:38

Conducerea OTPD-L a anunţat vineri că îşi menţine susţinerea pentru includerea pe listele partidului pentru alegerile europarlamentare a Elenei Băsescu, secretar general al Organizaţiei, nominalizarea acesteia fiind considerată o decizie corectă. "În PD-L, persoanele au fost evaluate pe baza activităţii pe care au depus-o, şi nu în funcţie de campaniile de presă" se arată într-un comunicat semnat de ministrul Monica Iacob-Ridzi, liderul tinerilor democrat-liberali.
"Din cauza campaniei negative la adresa secretarului general al OTPD-L, ne vedem obligaţi să reluăm declaraţiile anterioare referitoare la candidatura Elenei Băsescu la alegerile europarlamentare din acest an ? Elena Băsescu are susţinerea deplină a organizaţiei de tineret, mai ales ţinând cont de experienţa pe care a dobândit-o în ultima perioadă, în care a fost stagiar la Parlamentul European", se precizează în comunicatul OTPD-L. 
În opinia liderului tineretului democrat-liberal, Monica Iacob-Ridzi, organizaţia pe care o conduce este cea mai în măsură să evalueze activitatea Elenei Băsescu, iar nominalizarea acesteia din partea tinerilor pedelişti s-a dovedit a fi o decizie corectă.
"Considerăm că noi cunoaştem cel mai bine activitatea politică pe care Elena Băsescu o desfăşoară în cadrul PD-L şi că acest fapt ne îndreptăţeşte deplin să adoptăm această poziţie. De altfel, în PD-L, întotdeauna, persoanele au fost evaluate pe baza activităţii pe care au depus-o, şi nu în funcţie de campaniile de presă", mai susţine liderul tinerilor democrat-liberali.
Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close