Antena 3 Politică Mutare-bombă pe scena politică. Peste 3.000 de politicieni trec la PSD

Mutare-bombă pe scena politică. Peste 3.000 de politicieni trec la PSD

de M.Z.    |    19 Iul 2016   •   20:23
Mutare-bombă pe scena politică. Peste 3.000 de politicieni trec la PSD
Sursa foto: Foto: Facebook

Organizaţia de tineret a UNPR a decis să se alăture Tineretului Social Democrat, unul dintre principalele motive fiind şi acela că modul de lucru al UNPR este în momentul de faţă "anunţul la televizor", a declarat, marţi, preşedintele organizaţiei de tineret a UNPR, Cezar Stancu. 

"Astăzi, Tineretul Progresist pe care îl reprezint din funcţia de preşedinte alege şi decide să se alăture Tineretului Social Democrat şi PSD. Este un moment delicat şi de viitor în spectrul şi în planul politic pe care un tânăr îl alege să-l urmeze în România", a precizat Stancu la o conferinţă de presă comună cu preşedintele TSD, Gabriel Petrea. 

El a adăugat că îi "poartă un deosebit respect preşedintelui UNPR, lângă care a fost încă de la început, însă a observat că modul de lucru al UNPR, în momentul de faţă, este "anunţul la televizor". 

"Din păcate, şi asta este o mare supărare a noastră, despre fuziunea cu PMP am aflat de la televizor. A fost o mare supărare, pentru că noi, în UNPR, am muncit foarte mult şi am avut încredere în nişte lideri care, din păcate, acum nu au mai fost în UNPR. S-au schimbat echipele şi am dat aceeaşi încredere şi noii echipe, însă am avut o mare supărare în momentul în care am văzut fuziunea cu PMP la televizor", a precizat Stancu. 

Potrivit acestuia, sunt câteva mii de tineri care şi-au anunţat trecerea la TSD. 

"Din start, organizaţia noastră, una dintre cele mai puternice organizaţii pe care o aveam este aici, la Bucureşti, care însumează minimum 1.000 de membri - tineri, studenţi şi elevi - şi organizaţiile din ţară, care ajung la peste 2.000-3.000 de tineri, o să ni se alăture", a spus Stancu. 

Acesta a mai spus că şi "o bună parte" dintre consilierii locali tineri vor să-l urmeze, "chiar dacă acest lucru poate însemna la un moment dat retragerea din Consiliul Local. 

La rândul său, preşedintele TSD, Gabriel Petrea, a menţionat că toţii membrii de la tineretul UNPR vor avea acelaşi statut ca orice membru de la TSD, aceleaşi drepturi şi obligaţii şi vor participa la aceeaşi competiţie internă de la TSD. 

"Mai mult decât atât, acele organizaţii care la tineretul UNPR erau funcţionale se vor integra în organizaţiile noastre. Vorbim de liga elevilor, a studenţilor. Cezar împreună cu colegii din Bucureşti se vor integra în organizaţia de Bucureşti. La nivelul Secretariatului General la nivel naţional, îi vom integra pe poziţii de secretar general adjunct sau de coordonator de proiecte, astfel încât împreună cu vicepreşedinţii judeţeni pe care îi vom promova să putem forma o echipă să începem construcţia unor proiecte", a mai precizat Petrea. 

UNPR fuzionează cu partidul lui Traian Băsescu. Noul partid se va numi Partidul Mișcarea Populară

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close