Antena 3 CNN Politică Tinerii din PDL Giurgiu ajung la politie după petreceri. Vezi aici de ce

Tinerii din PDL Giurgiu ajung la politie după petreceri. Vezi aici de ce

Tinerii din PDL Giurgiu ajung la politie după petreceri. Vezi aici de ce
Sursa foto: Foto: pdl.org.ro
31 Iul 2011   •   13:52

Mai mulţi tineri din PDL Giurgiu au ajuns la poliţie după o petrecere la ştrand. Juniorii democrat-liberali au băut bine, apoi au rupt copacii plantaţi pe marginea drumului care leagă portul de oraş. Au chemat poliţia locatarii din zonă, treziţi din somn de ţipetele petrecăreţilor.

Tinerii din partidul democrat-liberal din Giurgiu s-au întâlnit mai multe seri la rând la terasa aflată în ştrandul din Port. După mai multe pahare de alcool, au început să ţipe şi au devenit agresivi, potrivit giurgiu-online.ro.

Au rupt mai mulţi copaci subţiri plantaţi pe maginea drumului, de la Ştrandul Giurgiu şi până la Parcul Alei, susţin jurnaliştii locali. Locatarii unui imobil din apopiere au fost treziţi din somn de zgomotul făcut de tineri şi au reclamat la poliţie că un grup de aproximativ 15 persoane vandalizează zona.

Oamenii legii din Giurgiu i-au săltat pe petrecăreţi şi i-au duse la secţia de poliţie pentru declaraţii.

Nu este prima oară când tinerii de la PDL fac scandal după ce beau la peterceri. Presa a scris de asemenea că în februarie 2008 mai mulţi membri ai organizaţiei de tineret au fost acuzaţi că ar fi distrus un local din Craiova. Tinerii închiriaseră barul pentru a serba Ziua Îndrăgostiţilor.

 


×
Subiecte în articol: pdl Giurgiu tineri copaci scandal Politie sectie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close