Antena 3 CNN Politică Ţintă electorală pentru democrat-liberali: confirmarea Moldovei ca fief PDL, nu PSD

Ţintă electorală pentru democrat-liberali: confirmarea Moldovei ca fief PDL, nu PSD

Ţintă electorală pentru democrat-liberali: confirmarea Moldovei ca fief PDL, nu PSD
Sursa foto: Gheorghe Flutur
07 Mai 2009   •   10:59

PDL are în plan detronarea PSD din postura de lider electoral în zona Moldovei la alegerile pentru parlamentul European din 7 iunie. Potrivit vicepreşedintelui democrat-liberal, Gheorghe Flutur, formaţiunea sa îşi proprune să obţină un scor electoral foarte bun mai ales în Regiunea de Dezvoltare Nord Est.
"PSD recunoaşte că a pierdut bazinul electoral al Moldovei. Până şi Adrian Năstase recunoaşte pe blogul său că Moldova a fost pierdută de PSD", a spus Flutur, care a subliniat că PDL va reconfirma că este principala forţă politică din această zonă.
Flutur, care este de altfel coordonator al campaniei electorale PDL în Regiunea de Dezvoltare Nord Est, a avut miercuri seară o întâlnire cu staff-urile de campanie PDL din toate judeţele componente ale acestei regiuni, pentru a pregăti efortul electoral pentru alegeri.
"Pe Regiunea Nord Est, PDL a făcut un scor foarte bun şi printr-o organizare bună putem face un scor foarte bun", a spus vicepreşedintele PDL, care a precizat că a solicitat ca în această campanie electorală să se implice parlamentarii PDL din judeţele regiunii de NE, dar şi aleşii locali.
Flutur a arătat că organizarea pentru această campanie electorală este făcută pe colegii uninominale de deputaţi.
Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie începe vineri dimineaţă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Campanie PSD
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close