Antena 3 Politică Titus Corlățean amenință cu demisia în interiorul PSD. „Mai bine demisionez decât să...”

Titus Corlățean amenință cu demisia în interiorul PSD. „Mai bine demisionez decât să...”

26 Iun 2020   •   18:20
Titus Corlățean amenință cu demisia în interiorul PSD. „Mai bine demisionez decât să...”
Sursa foto: Hepta

Mai bine demisionez din PSD decât să mai votez un guvern liberal, spune Titus Corlățean.

Fostul președinte interimar al Senatului, Titus Corlățean (PSD), a declarat vineri la Antena 3 că el nu va mai vota o formulă de guvern cu liberalii. Corlățean este gata să demisioneze din PSD, dar nu mai votează iar cum a făcut la Guvernul Orban II.

„Această moțiune de cenzură va fi depusă și vă spun un lucru. Dacă cineva va îndrăzni să mai ceară PSD-ului sau mie să mai votăm vreo formulă care să includă și liberali voi fi primul care voi spune „nu accept să votez așa ceva. Îmi dau demisia”, a spus Titus Corlățean.

„Nu mai merge aia ca 'Noi suntem responsabili'”, a adăugat Titus Corlățean. 

Secretarul general PSD, Paul Stănescu, a asigurat vineri că partidul va depune o moțiune de cenzură pentru demiterea guvernului Orban. 

Paul Stănescu anunță că PSD va demite Guvernul înainte de alegerile locale: Depunem moțiune de cenzură

„Liberalii sunt speriați de moțiunea de cenzură și încearcă să se convingă singuri că n-o vom depune. Le dau o veste tristă: teama lor este justificată. Lucrăm deja moțiunea de cenzură, o depunem și vă asigur că vom trimite Guvernul Orban acasă pentru că și-a bătut joc de români și de autoritățile locale pe care a lăsat tot greul crizei COVID-19.

Depunem moțiunea de cenzură și aceasta va trece sută la sută. Toți primarii PSD ne transmit aceleași mesaje din partea românilor: Guvernul Orban este o catastrofă pentru țară!”, transmite secretarul general interimar al PSD.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close