Antena 3 CNN Politică Titus Corlăţean, despre Congresul PSD: Dacă nu ajungem la guvernare este vina conducerii partidului

Titus Corlăţean, despre Congresul PSD: Dacă nu ajungem la guvernare este vina conducerii partidului

Titus Corlăţean, despre Congresul PSD: Dacă nu ajungem la guvernare este vina conducerii partidului
04 Dec 2008   •   11:26

Social-democraţii au început, joi dimineaţă, o nouă şedinţă de partid, în urma căreia va fi stabilită componenţa echipelor de negocieri. Potrivit vicepreşedintelui PSD, Liviu Dragnea, tot joi vor fi conturate şi punctele esenţiale din programul de guvernare care trebuie susţinute în negocierile cu PD-L, PNL şi, probabil, cu UDMR.
Cel mai probabil, susţine Dragnea, se va hotărî şi când vor avea loc aceste negocieri, respectiv cu ce partid se va începe.
"Nu cred că astăzi vom avea discuţii cu vreun partid", a precizat Liviu Dragnea.
Cât priveşte zvonul potrivit căruia s-ar putea convoca un Congres extraordinar la PSD, Liviu Dragnea neagă această idee, spunând că există doar păreri diferite în partid, la fel cum se întâmplă în toate partidele în această perioadă.
"Opinia majoritară va fi luată după finalizarea negocierilor, când se va veni în faţa Comitetului Executiv şi în acest for se va lua decizia finală", a mai precizat Dragnea.

Pe de altă parte, secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a dat de înţeles că, dacă social-democraţii nu ajung la guvernare, un astfel de Congres ar putea fi convocat. Deşi a respins zvonul, liderul PSD a explicat că un eventual eşec în urma acestor alegeri ar fi atribuit, în mod automat, conducerii partidului."Dacă nu ajungem la guveranre este responsabilitatea conducerii partidului", a declarat acesta.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSD alegeri
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close