Antena 3 CNN Politică Toader, avertisment pentru Lazăr: Unii, când deţin o funcţie, cred că deţin şi adevărul absolut

Toader, avertisment pentru Lazăr: Unii, când deţin o funcţie, cred că deţin şi adevărul absolut

Toader, avertisment pentru Lazăr: Unii, când deţin o funcţie, cred că deţin şi adevărul absolut
Sursa foto: Foto: Gov.ro
17 Aug 2017   •   10:21

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat joi că „Unii, când deţin o funcţie, cred că deţin şi adevărul absolut”, făcând referire la August Lazăr.

Toader a explicat că aceasta comisie parlamentară care anchetează alegerile funcţionează în baza unei decizii a CCR, nu poate fi împiedicată să afle date din anchetă, nu face o ingerinţă în activitatea organelor judiciare.

„Să ne amintim faptul că sunt state cu democraţie consolidată în care şefii de stat dau curs şi sunt obligaţi să dea curs invitaţiilor la comisiile parlamentare, comisii care verifică anumite stări, circumstanţe, împrejurări. E adevărat faptul că în această perioadă se pare că există o tensiune, o încrâncenare din anumite puncte de vedere, dar tot adevărat faptul că, şi cred eu, că mulţi se declară cunoscători în toate domeniile de activitate, iar unii, când deţin o funcţie cred că deţin şi adevărul absolut. Prin urmare, am sesizat Inspecţia Judiciară (...) şi nu înţeleg să fac polemici nici publice, nici personale şi să mă menţin în limita dialogurilor instituţionale", a precizat Toader.

×
Subiecte în articol: avertisment functie adevar Augustin Lazar
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close