Antena 3 CNN Politică Toader Paleologu, despre politicieni: "Măcar eu am organul ăla de care ăştia vorbesc întruna"

Toader Paleologu, despre politicieni: "Măcar eu am organul ăla de care ăştia vorbesc întruna"

Toader Paleologu, despre politicieni: "Măcar eu am organul ăla de care ăştia vorbesc întruna"
21 Ian 2010   •   17:18

"Politicianul român e atât de bădăran, încât e foarte greu pentru o femeie să supravieţuiască. De altfel, ştiţi că frecventăm aceleaşi medii şi ştiţi cum se vorbeşte între oamenii politici români. Te iei cu mâinile de cap. Şi mie îmi este greu, darămite unei femei. Măcar eu am organul ăla de care oamenii ăştia vorbesc întruna. Bine, sunt unele femei care încep să creadă că au şi ele şi folosesc aceleaşi expresii", a declarat deputatul PDL Toader Paleologu, joi, în cadrul unei dezbateri organizate de Institutul de Studii Populare. Potrivit Mediafax, tema dezbaterii a fost alegerile primare în partide, unul dintre subiectele abordate referindu-se şi la reprezentarea femeilor în politică.

După ce Andreea Vass, consiler al premierului, s-a declarat pentru stabilirea prin lege a unei norme de reprezentare a femeilor între candidaţii partidelor, Paleologu a vorbit despre nivelul scăzut al comportamentului politicienilor români, din cauza căruia o femeie ajunge cu greu pe scena politică.

Punctul de vedere al deputatului PDL a fost susţinut şi de fostul liberal Adrian Cioroianu. El a arătat că în politica românească există "un grav dezechilibru în ce priveşte minima decenţă intelectuală".
Cioroianu susţine însă că acest dezechilibu îi cuprinde atât pe bărbaţi cât şi pe femei.

"Nu sunt împotriva reprezentării femeilor. [...]Sunt unul din cei care se bucură cel mai mult de acest lucru", a adăugat Cioroianu.

Toader Paleologu: Oameni care au făcut multe pentru PDL sunt ignoraţi când e vorba de funcţii

În altă ordine de idei, Toader Paleologu a declarat în cadrul aceleiaşi dezbateri organizate de Institutul de Studii Populare, că ştie mulţi oameni care nu sunt membri de partid şi care au făcut multe pentru PDL şi Traia Băsescu, însă atunci când s-au împărţit funcţii au fost uitaţi.

"Eu cunosc oameni care au făcut mult mai mult pentru PDL sau pentru Băsescu în alegeri, dar care nu sunt membri de partid şi nici nu au de gând să devină. Or, când se împart funcţiile, ei sunt total ignoraţi, ceea ce de altfel nu le provoacă nicio problemă", a spus Paleologu, citat de Mediafax.

Toader Paleologu şi-a făcut un obicei din a da declaraţii atipice. Astfel, recent s-a declarat un pasionat al tăierilor de panglici, imaginile vorbind de la sine:

TOADER PALEOLOGU ŞI PANGLICILE


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: deputat pdl
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close