Antena 3 CNN Politică Toni Greblă: Nu am delapidat, nu am luat, nu am băgat mâna în bani publici

Toni Greblă: Nu am delapidat, nu am luat, nu am băgat mâna în bani publici

Toni Greblă: Nu am delapidat, nu am luat, nu am băgat mâna în bani publici
Sursa foto: Foto: VideoNews
04 Feb 2015   •   12:02
Judecătorul CCR, Toni Greblă, a declarat, miercuri, după ieşirea de la DNA, că este convins că va avea parte de o anchetă imparţială şi a adăugat că "actul de justiţiei trebuie să continue".
 
"Domnul procuror a zis, cum este şi firesc, că ancheta juidiciară trebuie să continue, sunt convins că voi avea parte de o anchetă juidiciară imparţială şi, din acest punct de vedere, actul de justiţie trebuie să continue. Fiind vorba de o anchetă în curs, permiteţi-mi să nu comentez, îmi voi lua o perioadă în care voi medita la activitatea anterioară. Sunt în concediu legal de odihnă, nu voi participa la activităţile Curţii, ţin prea mult la prestigiul şi autoritatea CCR ca să contribui şi eu la fragilizarea activităţii ei", a explicat Greblă. 
 
Judecătorul a ţinut să puncteze că nu s-a atins niciodată de bani publici. 
 
"Ultimul lucru pe care îl spun: eu nu am delapidat, nu am luat, nu am băgat mâna în bani publici. Acuzele mele ţin mai mult de un anume tip de comportament, pe care mi l-am asumat, că nu pot să mă dezic de el. De aici până la finalizarea anchetei trebuie parcurse nişte etape, cu probe, de o parte şi de alta. În final se va trage concluzia."
 
De asemenea, Greblă a adăugat că nu a existat niciun alt denunţ din partea nimănui la adresa sa. 
 
"În afară de acuzele pe care le ştiţi din spaţiu public, nu există alte denunţuri, din partea nimănui."
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close