Antena 3 CNN Politică Toni Greblă: „Sperăm să avem cât mai repede bugetul și să trecem la acțiune. SGG este mulțumit”

Toni Greblă: „Sperăm să avem cât mai repede bugetul și să trecem la acțiune. SGG este mulțumit”

Toni Greblă: „Sperăm să avem cât mai repede bugetul și să trecem la acțiune. SGG este mulțumit”
12 Feb 2019   •   11:33

Toni Greblă a declarat, marți, că Secretariatul General al Guvernului este mulțumit de bugetul pe 2019.

„Considerăm că sumele alocate la SGG cuprind sumele necesare desfășurării bunei activități. În componența SGG se află și Comisia pentru Strategii și Prognoză. Derulează niște programe foarte consistente, unele legate de dezvoltarea strategică a României, cea mai mare creștere a bugetului SGG sunt investițiile pentru Comisia de Prognoză. SGG prin fonduri și logistică e implicat în organizarea unor acțiuni ce țin de Președenția României la Consiliul Uniunii Europene. Sunt foarte mulțumit că comisiile au dat raport pozitiv. Noi nu am avut amendamente. Sperăm să avem bugetul cât mai repede posibil și să trecem la acțiune”, a spus Toni Greblă.

Toni Greblă a mai spus că Guvernul și Parlamentul sunt instituții implicate în finalizarea adoptării proiectului de buget, astfel încât toate acțiunile din această săptămână sunt concentrate pe acest obiectiv.

„Eu vreau să vă spun că această săptămână este dedicată adoptării bugetului. Bugetul este satisfăcător, este bun pentru a rezolva ceea ce și-au propus șefii acestor structuri în acord cu principalele priorități ale programului de guvernare”, a declarat Toni Greblă.

Citește și: Parlamentul începe dezbaterile pe buget

Citește și: Darius Vâlcov, dezvăluiri despre bugetul pe 2019: Salariul mediu a crescut cu 50%

×
Subiecte în articol: Toni Grebla buget
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close