Antena 3 CNN Politică Trădare în PSD. A fost dat afară din partid

Trădare în PSD. A fost dat afară din partid

Trădare în PSD. A fost dat afară din partid
30 Oct 2019   •   11:54

Bogdan Loghin, viceprimarul municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, a anunţat că a fost exclus din PSD. El susţine că organizaţia a făcut acest demers pentru că a lipsit de la întâlnirea de săptămâna trecută cu candidatul PSD la prezidenţiale, Viorica Dăncilă. Loghin a declarat că nu o susţine pe Dăncilă, scrie News Bucovina.

Loghin a explicat că i s-a reproșat că nu a fost prezent la întâlnirea cu prim ministrul demis Viorica Dăncilă, candidatul PSD la funcția de președinte al României, dar că el a spus că a făcut-o în mod intenționat pentru că nu poate susține un asemenea candidat și că îi este rușine că s-a ajuns ca PSD să promoveze un astfel de candidat.

„Am înțeles că m-au exclus din partid din acest motiv, că nu susțin candidatura Vioricăi Dăncilă. Eu nici cu forța nu aș fi putut vota pentru ea”, a spus viceprimarul.

El a menționat că au lipsit mai mulți primari social-democrați la întâlnirea cu președintele PSD, ceea ce arată multe despre ceea ce se petrece în acest partid, care este cantonat doar în zona Fălticeni, în timp ce municipiul Rădăuți a fost uitat, iar această zonă a însemnat doar vizite la cabane din Sucevița.

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close