Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu a mulţumit notarilor pentru ceea ce fac pentru România şi pentru români

Traian Băsescu a mulţumit notarilor pentru ceea ce fac pentru România şi pentru români

Traian Băsescu a mulţumit notarilor pentru ceea ce fac pentru România şi pentru români
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Noi 2011   •   12:12
Preşedintele Traian Băsescu a mulţumit notarilor pentru ceea ce fac pentru România, pentru români şi pentru lege. Băsescu a precizat că aceştia asigură un climat social corect, conform Mediafax.

Băsescu a adăugat că are un copil care face această meserie şi că l-a surprins maturitatea la care a trebuit să ajungă foarte repede.

„Nu ascund, am un copil care face meseria dumneavoastră şi m-a surprins maturitatea la care a trebuit să ajungă repede pentru a ţine echilibru între lege şi interesele a două părţi care vin în faţa notarului”, a spus preşedintele Băsescu participanţilor la inaugurarea noului Centru de Conferinţe a Notariatului Român „Auditorium Pallady”.

La eveniment a participat şi fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu.

Şeful statului a adăugat că meseria de notar accelerează maturizarea unui om. „Meseria de notar trebuie făcută de oameni cu multă experienţă, nu numai de oameni cu o bună experienţă a legii, dar şi cu o bună experienţă de viaţă”, a arătat Băsescu.

Băsescu a mulţumit notarilor pentru ceea ce fac pentru România, pentru români şi pentru lege, arătând că această contribuţie de 5% pe care cei 2.200 de notari au dat-o pentru ridicarea centrului de conferinţe a însemnat un sacrificiu, dar a fost făcut pentru cetăţeni.
 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close