Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: Adrian Păunescu rămâne în amintirea celor care l-au apreciat pentru măiestria creaţiei sale

Traian Băsescu: Adrian Păunescu rămâne în amintirea celor care l-au apreciat pentru măiestria creaţiei sale

Traian Băsescu: Adrian Păunescu rămâne în amintirea celor care l-au apreciat pentru măiestria creaţiei sale
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Noi 2010   •   10:12

Preşedintele României, Traian Băsescu, a transmis vineri, un mesaj de condoleanţe la încetarea din viaţa a poetului Adrian Păunescu.

„Am primit cu tristeţe vestea plecării dintre noi a poetului Adrian Păunescu. Prin întreaga sa activitate literară, poetul Adrian Păunescu rămâne în amintirea celor care l-au apreciat pentru măiestria creaţiei sale, pentru pledoaria sa constantă pentru valorile naţionale şi pentru generozitatea cu care a promovat generaţii de tineri poeţi şi artişti în cadrul cenaclului Flacăra", se arată în mesajul transmis de Administraţia Prezidenţială.

"În aceste momente de tristeţe doresc să transmit familiei, colegilor şi tuturor celor apropiaţi sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească!”, mai transmite şeful statului.

Poetul Adrian Păunescu a încetat din viaţă, vineri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde era internat din 26 octombrie cu probleme cardiace, renale şi hepatice. Avea 67 de ani.

Traian Băsescu, despre Adrian Păunescu


×
Subiecte în articol: Adrian Paunescu condoleante presedinte poet
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close