Traian Băsescu: Dreapta se pregăteşte pentru eşec! Nimeni nu are iniţiativa realizării unor alianţe

de S.T.    |    07 Mar 2020   •   08:56
Traian Băsescu: Dreapta se pregăteşte pentru eşec! Nimeni nu are iniţiativa realizării unor alianţe Traian Băsescu/ Facebook

Alegeri locale 2020. Traian Băsescu susține că „orgoliile şi lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale”.

„Dreapta se pregăteşte pentru eşec!
Alegerile locale se apropie vertiginos şi nimeni nu are iniţiativa realizării unor alianţe pentru a contracara efectul favorabil pentru PSD al alegerilor într-un singur tur.

PNL urmează să-şi valideze zilele acestea candidaţii la funcţiile de primar, USR a început să-şi anunţe candidaţii la sectoarele Bucureştiului, iar PMP încearcă inutil să găsească formule prin care să-i convingă pe liberali că alianţa trebuie să funcţioneze şi dincolo de alegerea lui Nicuşor Dan.

Se pare însă că orgoliile şi lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale, dând PSD ocazia să-şi marcheze revenirea printr-o victorie.

Incapabili să pună interesele dreptei în ansamblul ei deasupra propriilor orgolii şi interese, Orban, Cioloş şi Barna par hotărâţi să sacrifice şansa candidaţilor comuni în favoarea unor liste de candidaţi cenuşii, lipsiţi de valoare şi cu mici excepţii, fără nici o şansă de a câştiga primăriile pentru care candidează.

Câştigarea de către PSD a alegerilor locale le va crea o excelentă platformă pentru legislative.
Liderilor partidelor de dreapta nu le lipsesc soluţiile legale şi politice pentru a câştiga alegerile locale, ci le lipseşte voinţa şi mintea.

Este al 12-lea ceas. Orban, Barna, Cioloş, Tomac, faceţi ceva!”, a scris fostul președinte Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Parteneri
sati
x close