Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu ar putea fi vecin cu Puiu Popoviciu

Traian Băsescu ar putea fi vecin cu Puiu Popoviciu

Traian Băsescu ar putea fi vecin cu Puiu Popoviciu
Sursa foto: Foto: Google Street View
04 Feb 2015   •   09:17
Traian Băsescu nu a decis ce casă vrea de la RA-APPS. Epopeea caselor oferite fostului preşedinte a ajuns la final, după două luni de zile în care preşedintele a avut timp să decidă unde vrea să rămână. 
 
Reporterul Antena 3, Maria Toader, a explicat că, la lista de case existente în oferta RA-AAPS, se adaugă şi casa în care a locuit Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman. 
 
"Pe agenda săptămânală a şedinţei executivului figurează o Hotărâre de Guvern prin care este alocată casa Mioarei Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, fostului preşedinte Traian Băsescu. Este vorba despre un imobil din cartierul Primăverii, de pe strada Gogol, nr. 2, imobil în care a locuit Mioara Roman timp de 25 de ani. Acesta are 350 de metri pătraţi, şapte camere plus două camere de serviciu, sute de metri pătraţi de grădină."
 
Astfel, astăzi s-ar putea termina epopeea casei fostului preşedinte, după ce Guvernul, prin intermediul RA-APPS, i-a propus fostului preşedinte şapte imobile în care să se mute, conform legii în vigoare. 
 
Băsescu a susţinut că ar fi ales vilele din Snagov, vile care fie au fost scoase la vânzare, fie au fost date spre folosinţă Ministerului Muncii. 

Casa din cartierul Primăverii are un teren de de peste 1.300 de metri pătraţi, 


 

×
Subiecte în articol: RA-APPS casa guvern
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close