x close

Traian Băsescu, atac dur la Iohannis și Dragnea

de M.Z.    |    27 Ian 2018   •   08:29
Traian Băsescu, atac dur la Iohannis și Dragnea 418 Foto: Agerpres

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, vineri, că şeful statului ”a vrut să rezolve repede lucrurile”, însă PSD ”nu s-a grăbit deloc” să îşi instaleze guvernul, afirmând că Iohannis ar fi trebuit să impună un director al SIE înainte de a nominaliza pentru a treia oară un premier PSD.

Klaus Iohannis a mers pe idea să rezolve lucrurile repede. Acum nu îmi dau seama cât de repede, pentru că PSD nu s-a grăbit deloc. Suntem în 26 (ianuarie-n.r.) şi dânsul a nominalizat-o pe doamna Vasilica (Viorica Dăncilă-n.r.) pe data de 16 (ianuarie-n.r.) şi până pe 29 ianuarie mai avem zile. Deci, nu ştiu de ce s-a grăbit atât de repede”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la România TV.

Traian Băsescu a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să impună un director al SIE înainte de a nominaliza pentru a treia oară un premier PSD. ”Cum nominalizezi tu pentru a treia oară prim-ministru de la PSD, când nu ai director la SIE? Nu-l pune pentru că nu se înţeleg la nume. Păi, acum îl făceam pe Dragnea afiş. Băiatule, nu o să ai niciodată premier, până când nu o să am director la SIE şi uite numele directorului”, a spus Băsescu.
 

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

Traian Basescu Klaus Iohannis premier
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati