Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: ?Cine crede că preşedintele se ocupă cu trimiteri la DNA este copil? (VIDEO)

Traian Băsescu: ?Cine crede că preşedintele se ocupă cu trimiteri la DNA este copil? (VIDEO)

Traian Băsescu: ?Cine crede că preşedintele se ocupă cu trimiteri la DNA este copil? (VIDEO)
Sursa foto: Traian Basescu
11 Dec 2009   •   14:06

Preşedintele Traian Băsescu neagă acuzaţiile aduse de Viorel Hrebenciuc. De la Bruxelles, şeful statului a declarat că nu are nicio legătură cu audierea senatorului Cătălin Voicu la DNA. El a comentat vineri, la solicitarea jurnaliştilor, aducerea lui Cătălin Voicu la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Preşedintele susţine că presa nu ar trebui să pună în spinarea sa toate acţiunile care se petrec pe perioada mandatului său. ?Dacă cineva crede că preşedintele se ocupă cu trimiteri la DNA este cel puţin copil?. ?Oricui ajunge la DNA i se pare că a venit dictatura?, a adăugat Traian Băsescu.

Senatorul PSD Cătălin Voicu a fost adus vineri dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a da declaraţii într-un dosar, în care are calitatea de învinuit. Cătălin Voicu ocupă funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru apărare din Senatul României. El a reclamat faptul că a fost ridicat cu forţa de poliţişti, fără să fi primit în prealabil nici o înştiinţare din partea DNA.Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Catalin Voicu
Parteneri
Avertizare meteo | Frig şi ploi în următoarele săptămâni, în România
x close