Traian Băsescu, comparație dintre iunie 1990 și februarie 2017: „Progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil”

09 Feb 2017   •   12:20
Traian Băsescu, comparație dintre iunie 1990 și februarie 2017: „Progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil” Foto: presidency.ro

Fostul președinte Traian Băsescu face o comparaţie între iunie 1990 şi februarie 2017, spunând că, oricât sunt unii de cârcotaşi, trebuie să recunoaştem că progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil.

„Arc peste timp. De la Iunie 1990 la Februarie 2017

În iunie 1990, Domnul Preşedinte Ion Iliescu mulţumea la ROMEXPO minerilor cu lămpaşe (nu cu telefoane) că au venit în Bucureşti şi au ciomăgit cu sârg şi incredibilă violenţă pe bucureştenii protestatari din Piaţa Universităţii, care cereau democraţie. Atunci, manipularea se făcea de profesionişti ai dezinformării prin TVR Liberă.

În februarie 2017, Domnul Preşedinte Klaus Iohannis mulţumea în PARLAMENT bucureştenilor cu telefoane (nu cu lămpaş) care au îndurat frigul pentru a demonstra paşnic, zile în şir, la Piaţa Victoriei, pentru a apăra principii democratice. Azi, oamenii s-au strâns chemându-se unii pe alţii pe facebook.

Oricât sunt unii de cârcotaşi, trebuie să recunoaştem că progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil”, a scris liderul PMP pe pagina sa de Facebook.

x close