Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, criticat de şefa PNL Moldova: Îmi este scârbă...

Traian Băsescu, criticat de şefa PNL Moldova: Îmi este scârbă...

Traian Băsescu, criticat de şefa PNL Moldova: Îmi este scârbă...
Sursa foto: Foto: www.pavlicenco.md
de M.Z.    |    03 Apr 2015   •   18:36
Traian Băsescu a fost criticat de şefa PNL Moldova, care a spus despre el că "a creat un asemenea încât a înflorit Mafia Retrocedărilor".
 
"Băsescu vine la Chişinău să explice despre Mafia Retrocedărilor în "statul de drept" "edificat" de el? Am auzit că vine Traian Băsescu la Chişinău. Urmăresc ce se face prin România. Este un jihad adevărat împotriva corupţilor care - iată - se descoperă că au "colaborat" bine-mersi cu mafioţii din clanurile moldoveneşti. 

Udrea e în arestul poliţiei, Băsescu explică de ce a calomniat o senatoare - exact aşa cum Voronin m-a calomniat pe mine, ca deputat, - că de oamenii simpli nu mai zicem. Băsescu, cel care i-a tot dezbinat pe români, inclusiv găsind doar doi la Chişinău, vine aici să primească o distincţie. Interesant - pentru ce? Pentru că ne-a spus minciuni şi pentru că a creat un asemenea "stat de drept" încât a înflorit Mafia Retrocedărilor? Adică Mafia prin care s-au îmbogăţit neruşinaţii de cocoşi şi udrele lor, ca şi alţi coţcari, din averea muncită de românii din România - inclusiv de basarabeni şi bucovineni, refugiaţi peste Prut -, şi confiscată de regimul comunist şi sovietic? 

Ruşine, domnilor! Mai informaţi-vă, o să vă fie jenă când se va vedea adevărata "trudă" a Clanului Băsescu din anii precedenţi, când - timp de un deceniu - a tot ciripit sentimental şi despre români, şi despre Unire, dar, pe de altă parte, încuraja înflorirea corupţiei. Tocmai ca să nu cunoască basarabenii toate aceste lucruri nu s-a dorit să fie TV bune româneşti aici, ca să nu se ştie ce mişmaşuri făceau acolo "fraţii români", inclusiv cu indivizi antiromâni de dincoace de Prut… Totul iese la suprafaţă… Îmi este scârbă...", a spus Vitalia Pavlicenco, preşedinte PNL Moldova.
Sursa: pavlicenco.md
 
Declaraţia lui Pavlicenco a fost prezentată vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close