Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, despre decizia Guvernului de a renunţa la SPP: ”Daddy ordonă, Vasilica execută”

Traian Băsescu, despre decizia Guvernului de a renunţa la SPP: ”Daddy ordonă, Vasilica execută”

Traian Băsescu, despre decizia Guvernului de a renunţa la SPP: ”Daddy ordonă, Vasilica execută”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
31 Ian 2018   •   21:47

Traian Băsescu a spus într-o postare pe pagina personală de Facebook că decizia Guvernului de a renunţa la protecţia SPP, “argumentată cu bârfe de partid”, demonstrează cum va fi guvernarea Vioricăi Dăncilă - “Daddy ordonă, Vasilica execută”.

Băsescu afirmă că măsura îndepărtării SPP de la îndeplinirea misiunii de protecţie a demnitarilor este ilegală şi dă o lovitură unei componente a sistemului naţional de apărare, ilegal fiind şi transferul responsabilităţii asigurării protecţiei demnitarilor către Jandarmerie, care nu are prin lege astfel de misiuni. “Lucrurile vor ieşi prost, tare prost…Daddy”, îi transmite Băsescu lui Liviu Dragnea.

“După o “îndelungată” cooperare cu SPP-ul, care nu a durat decât 24 ore, Viorica Vasilica Dancilă a decis să renunţe la protecţia legal asigurată de această instituţie. Evident, Vasilica a fost doar executantul unei dispoziţii a lui Daddy, dispoziţie argumentată cu bârfe de partid. Acest episod ne demonstrează cum se va desfăşura guvernarea Vasilicăi. Daddy ordonă, Vasilica execută”, scrie, miercuri, pe Facebook, fostul preşedinte.

El susţine că liderul PSD, Liviu Dragnea, începe să construiască instituţii paralele cu cele legale pentru a putea controla “tot ce mişcă în guvern şi în alte instituţii ale statului”, iar ”în această strategie un pion important este altă supusă, din Videle, Carmen Dan”.

″În final, lucrurile vor ieşi prost, tare prost…Daddy”, îi transmite Băsescu lui Dragnea.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close