Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, despre lucrurile pe care le are de făcut împreună cu Ponta: Eu nu am primit un "to do list"

Traian Băsescu, despre lucrurile pe care le are de făcut împreună cu Ponta: Eu nu am primit un "to do list"

Traian Băsescu, despre lucrurile pe care le are de făcut împreună cu Ponta: Eu nu am primit un "to do list"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    14 Sep 2012   •   19:34

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Bruxelles, răspunzând unei întrebări referitoare la lucrurile pe care le are de făcut împreună cu premierul Victor Ponta, în spiritul apelurilor cuprinse în mesajele transmise României din zona UE, că el nu a primit un "to do list".

Întrebat cum va colabora cu un premier care refuză colaborarea, în condiţiile în care au lucruri de făcut împreună, potrivit mesajelor transmise de la UE, Băsescu a răspuns: "Eu nu am primit un «to do list», da? N-am primit. Eu v-am spus ce am perceput din discuţiile cu demnitarii UE".

Băsescu a admis că mesajul din comunicatul transmis de Comisia Europeană, conţinând un apel la forţele politice din România pentru a reinstaura stabilitatea, i se adresează şi lui.

"Eu fac tot ce se poate pentru că România nu poate funcţiona cu preşedinte independent de Guvern şi cu Guvern independent de preşedinte. Apelul pe care l-a făcut şi Comisia Europeană este către România, către noi toţi, că eu nu sunt singurul care sunt în România, mai sunt şi alţii (...)", a spus Băsescu.

Preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, i-a spus, vineri, preşedintelui Traian Băsescu, în întâlnirea de la Bruxelles, că toate forţele politice din România, guvernamentale şi de opoziţie, ar trebui să acţioneze responsabil pentru a reinstaura stabilitatea politică şi instituţională.



×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close