Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, despre victoria fiicei sale: "Eu am pregătit-o pentru mult mai puţin" (VIDEO)

Traian Băsescu, despre victoria fiicei sale: "Eu am pregătit-o pentru mult mai puţin" (VIDEO)

Traian Băsescu, despre victoria fiicei sale: "Eu am pregătit-o pentru mult mai puţin" (VIDEO)
Sursa foto: Elena Basescu
07 Iun 2009   •   21:49

Zâmbete, râsete, aplauze şi voie bună la sediul de campanie al Elenei Băsescu, proaspăt eurodeputat în urma scrutinului de duminică. Preşedintele Traian Băsescu a mers la sediul de campanie al fiicei sale, Elena, pe care a îmbrăţişat-o, râzând, în aplauzele celor prezenţi întrebând-o "Gata, ai terminat? Ai intrat? Te aştept!", la scurt timp după ce sondajele de la ora 19 indicau că EBA a depăşit pragul electoral pentru PE.
"Aş dori să mulţumesc familiei care m-a susţinut necondiţionat", a spus Elena Băsescu, precizând că se va întoarce în PDL cu experienţa acumulată în campania pentru europarlamentare.
Traian Băsescu a ţinut să afirme că nu se aştepta ca fiica sa să obâină procentul pe care îl indică sondajele de opinie de la ieşirea de la urne de 3,4-3,6%.
"Eu am pregătit-o pentru mult mai puţin şi i-am spus că este doar un exerciţiu", a spus Traian Băsescu.
Şeful statului s-a ferit să comenteze scorul obţinut de partidele politice, limitându-se să precizeze că nu se va deplasa la sediul PDL pentru a sărbători performanţa electorală a fiicei sale.
Fiica lui l-a completat spunând că a fost vorba de un exerciţiu din care va învăţa, iar cu experienţa acumulată vrea să se întoarcă în PDL. Cum mezina familiei dădea semne că ar vrea să meargă la sediul PDL, Traian Băsescu a invitat-o pe Elena Băsescu să plece împreună, spunând: "Hai, hai, draga tatii, ca să nu mai stăm cu ei".
"Eu vreau s-o conving să vină cu mine şi cu maică-sa în oraş", a explicat şeful statului, care a mai arătat că nu va da curs nici acuzaţiilor liderului PSD, Mircea Geoană, care a anunţat că se retrage din CSAT.


Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close