Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: Documentele postate pe Facebook le am de la Oreste

Traian Băsescu: Documentele postate pe Facebook le am de la Oreste

Traian Băsescu: Documentele postate pe Facebook le am de la Oreste
18 Mar 2015   •   20:22

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, că jurnalistul Oreste Teodorescu i-ar fi cerut Elenei Udrea 10.000 de euro în schimbul unor documente din care ar fi reieşit faptul că Gabriela Firea ar fi transferat bani aparţinând Crescent către GRIVCO. Într-o intervenţie la Realitatea TV, jurnalistul a comentat, pe larg, acuzaţiile aduse de Băsescu.

Suspectul de şantaj, Traian Băsescu a mers astăzi la Parchetul General, unde a stat doar 20 de minute şi a refuzat să dea declaraţii, atât în faţa procurorilor dar şi a presei. Este acuzat de două fapte de şantaj pentru care pedeapsa maximă este de şapte ani de închisoare

Acesta s-a refugiat la sediul partidului PMP, partid care a rămas în grija fondatorului, după ce Elena Udrea a fost arestată în dosarul "Gala Bute".

"Mie îmi pare rău că l-am amestecat pe Oreste în treaba asta. Dacă nu spuneam că sunt de la Oreste, toţi aţi fi spus că sunt de la Servicii, ceea ce e o minciună. A cerut un ban şi cred că doamna Udrea nu a vrut să îi dea", a precizat Traian Băsescu la ieşirea din sediul PMP.

Traian Băsescu a fost audiat miercuri la Parchetul General, în calitate de suspect, în dosarul Gabrielei Firea. Este pentru prima oară, după 10 ani, când Băsescu ajunge în faţa anchetatorilor.

×
Subiecte în articol: documente PMP
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close