Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, după întâlnirea cu Emil Boc: România va fi cu toate obiectivele îndeplinite, în linii mari

Traian Băsescu, după întâlnirea cu Emil Boc: România va fi cu toate obiectivele îndeplinite, în linii mari

Traian Băsescu, după întâlnirea cu Emil Boc: România va fi cu toate obiectivele îndeplinite, în linii mari
Sursa foto: Foto: INTACT Images
29 Ian 2012   •   17:29
Preşedintele Traian Băsescu a precizat că, împreună cu premierul Emil Boc, au ajuns la concluzia că va trebui negociată, pentru noua scrisoare a Executivului către FMI, o reprogramare a liberalizării preţurilor la gaze şi energie.

„Astăzi am avut o discuţie şi cu premierul cu privire la misiunea de evaluare pe care o fac FMI, CE şi UE. Punctul de vedere la care am ajuns este că România va fi cu toate obiectivele îndeplinite, în linii mari”, a arătat preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului a adăugat că va trebui, totuşi, replanificată liberalizarea preţurilor la energie electrică şi gaze, atât pentru populaţie, cât şi pentru agenţii economici.

„Concluzia la care am ajuns în discuţiile cu premierul Emil Boc a fost că va trebui să încercăm o reprogramare a liberalizării preţurilor la gaze pentru populaţie la nivelul anului 2020 şi pentru agenţii economici în 2015 – 2017. Vom vedea dacă reuşim”, a spus Traian Băsescu.
 





×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close