Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, după reuniunea cu colegii: Mă simt bine, ca în fiecare an

Traian Băsescu, după reuniunea cu colegii: Mă simt bine, ca în fiecare an

Traian Băsescu, după reuniunea cu colegii: Mă simt bine, ca în fiecare an
Sursa foto: Foto: Mediafax
26 Aug 2012   •   11:11

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a plecat, sâmbătă noapte, de la restaurantul din Constanţa unde s-a întâlnit cu foştii săi colegi de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" după aproximativ cinci ore, fără a face declaraţii.
   
Traian Băsescu şi soţia sa au plecat de la restaurant în jurul orei 00.30, preşedintele suspendat nefăcând declaraţii jurnaliştilor prezenţi.
   
Întrebat cum s-a simţit, el a răspuns: "Bine, ca în fiecare an".


   
Dacă în ultimii şase ani locul ales pentru organizarea petrecerii cu foştii săi colegi de la Academia Navale "Mircea cel Bătrân" a fost vila de protocol din staţiunea Neptun, de data aceasta Traian Băsescu s-a  întâlnit cu foştii colegi la restaurantul unui hotel de trei stele de pe bulevardul Mamaia din Constanţa, pentru a sărbători 36 de ani de la absolvirea academiei.
   
Traian Băsescu a ajuns la restaurant în jurul orei 19.20, împreună cu soţia sa, refuzând şi atunci să facă declaraţii.
   
La petrecere au fost invitaţi aproximativ 60 de absolvenţi ai Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", foşti colegi ai lui Traian Băsescu.
   
Aceasta este prima apariţie publică a preşedintelui suspendat după decizia de marţi a Curţii Constituţionale, de invalidare a referendumului din 29 iulie şi potrivit căreia Traian Băsescu ar urma să revină la Cotroceni.
   
În perioada în care a fost suspendat din funcţia de şef al statului, mai mulţi foşti colegi de la Academia Navală au venit la sediul său de campanie din Bucureşti pentru a-l susţine.
   
De când este preşedinte, Traian Băsescu s-a întâlnit în fiecare vară cu foştii săi colegi de la Academia Navală, la vila de protocol de la Neptun.
   
Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close