Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: Eforturile lui Ariel Sharon au contribuit la consolidarea identităţii Statului Israel

Traian Băsescu: Eforturile lui Ariel Sharon au contribuit la consolidarea identităţii Statului Israel

Traian Băsescu: Eforturile lui Ariel Sharon au contribuit la consolidarea identităţii Statului Israel
Sursa foto: Foto: Agerpres
de G.S.    |    11 Ian 2014   •   17:10
Preşedintele Traian Băsescu a transmis sâmbătă, un mesaj de condoleanţe la încetarea din viaţă a fostului premier Ariel Sharon, un "om de stat ale cărui viziune şi eforturi au contribuit la consolidarea identităţii Statului Israel". 
 
"Încetarea din viaţă a lui Ariel Sharon, om de stat ale cărui viziune şi eforturi au contribuit la consolidarea identităţii Statului Israel, reprezintă o pierdere însemnată pentru poporul său şi pentru întreaga lume. Prin acţiunile sale politice şi prin valorile pe care le-a susţinut în întreaga sa activitate, Ariel Sharon rămâne una dintre figurile marcante din istoria modernă a Statului Israel", se spune în mesajul preşedintelui Băsescu,  potrivit unui comunicat de presă al Admnistraţiei Prezidenţiale, citat de Medifax.
Şeful statului transmite condoleanţe familiei  şi celor care l-au preţuit pe Ariel Sharon. 
Ariel Sharon a decedat sâmbătă, la vârsta de 85 de ani, după ce starea sa de sănătate se deteriorase în ultimele zile, fiind critică. Ariel Sharon, aflat în comă după un atac cerebral suferit pe 4 ianuarie 2006, era în stare foarte gravă din 1 ianuarie 2014.
 
"În acest moment de adâncă tristeţe pentru noi toţi, doresc să adresez sincere condoleanţe familiei îndurerate şi tuturor celor care l-au preţuit", spune preşedintele Băsescu.
 

×
Parteneri
Fosta poliţistă din dosarul fraţilor Tate, trântită la pământ
x close