Antena 3 Politică Traian Băsescu: Elena Udrea nu va fi preşedinte, poate Teodor Baconschi

Traian Băsescu: Elena Udrea nu va fi preşedinte, poate Teodor Baconschi

17 Oct 2010   •   13:39
Traian Băsescu: Elena Udrea nu va fi preşedinte, poate Teodor Baconschi
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Traian Băsescu exclude posibilitatea ca Elena Udrea sau o altă femeie să câştige preşedinţia României sau chiar a PDL. Şeful statului spune însă că Teodor Baconschi ar putea fi un candidat pentru alegerile prezidenţiale. Băsescu este optimist şi în privinţa guvernării după 2012, care ar putea fi asigurată tot de actuala majoritate parlamentară.

Traian Băsescu este sigur că, în ciuda situaţiei actuale, PDL are şanse să câştige şi următoarele alegeri legislative.

În ceea ce priveşte alegerile pentru şefia PDL, Vasile Blaga reprezintă un candidat puternic, cu şanse mari de câştig. Când vine vorba de preşedinţia României, actualul şef al statului nu-l mai creditează cu la fel de multă încredere.

Elena Udrea, al cărei nume a fost vehiculat pentru un eventual mandat de premier, este prea tânără pentru o funcţie atât de înaltă - crede Traian Băsescu.

Traian Băsescu exclude un candidat femeie la preşedinţia României sau la şefia PDL, nu pentru că le-ar lipsi calităţile necesare, ci pentru că nu ar avea şanse să câştige.

Traian Băsescu exclude posibilitatea unui preşedinte femeieAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close