Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: Este nevoie de un suflu nou în PDL

Traian Băsescu: Este nevoie de un suflu nou în PDL

Traian Băsescu: Este nevoie de un suflu nou în PDL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Sep 2011   •   10:26
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la şcoala de vară a Organzaţiei de Tineret a PDL că „este nevoie de un suflu nou” în PDL şi a cerut „veteranilor partidului” să aibă forţa să mai facă o dată o schimbare la nivelul conducerii, ca în 2001.

"E nevoie de un suflu nou. Acest lucru trebuie să îl înţeleagă în primul rând veteranii partidului”, a transmis Traian Băsescu participanţilor la şcoala de vară a OTPDL.

"Azi, în faţa voastră, le cer tot lor (veteranilor) să aibă forţa să mai facă o dată schimbarea la conducerea partidului, chiar dacă ultimul congres a însemnat o primenire”, a adăugat Traian Băsescu.

Preşedintele Băsescu a mai spus că acest lucru îl spune şi sloganul şcolii de vară a OTPDL, "Smart & Right”.

Câştigarea electoratului cu bani publici

Traian Băsescu a făcut referire, de asemenea, la practicile folosite pentru câştigarea electoratului cu bani publici, practici pentru care multe ţări plătesc acum poliţa economiei sociale de piaţă, care trebuia oprită odată cu prăbuşriea economiei.

Traian Băsescu a mai spus că în România s-a practicat după 1990 "corupţia politică cu pungile” însă "în Europa Occidentală s-a practicat mulţi ani câştigarea electoratului cu bani publici”, ceea ce s-a întâmplat şi în ţara noastră în anii 2007-2008.

"Acum multe ţări au de plătit poliţa economiei sociale de piaţă”, a subliniat preşedintele Băsescu, precizând că Europa are nevoie de o economie performantă.



×
Subiecte în articol: politica schimbare partid
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close