Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: Eu am încurajat Fundaţia Mişcarea Populară să formeze partidul

Traian Băsescu: Eu am încurajat Fundaţia Mişcarea Populară să formeze partidul

Traian Băsescu: Eu am încurajat Fundaţia Mişcarea Populară să formeze partidul
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Iun 2013   •   18:24
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că îi încurajează pe membrii Mişcării Populare să îşi formeze "un vehicul politic" şi a precizat că fundaţia are în prezent 23 de filiale, urmând ca în 10 zile să îşi mai creeze alte 10 filiale în ţară.
 
"Aş fi vrut ca filialele înfiinţate să audă de la mine de ce am dorit să se creeze această fundaţie care ar trebui să aibă ca principal obiectiv continuarea proceselor de modernizare a statului pentru că la noi nici procesele de modernizare şi, după cum am văzut anul trecut în vară, nici măcar democraţia nu sunt ireversibile. Ele trebuie păzite, în continuare apărate. Fundaţia este înregistrată de mult, nu mai are nicio problemă. Eu i-am încurajat să formeze acest vehicul (partidul) pentru că o fundaţie, pentru a putea atinge obiectivele despre care v-am vorbit - şi vedem că unele fundamentale s-au împotmolit deja: revizuirea Constituţiei, reorganizarea administrativă care trebuie să continue procesul de flexibilizare a statului -, trebuie să aibă şi un vehicul politic. Îi încurajez să îşi foreze şi un vehicul politic şi să sperăm că vor reuşi", a afirmat Băsescu, conform Agerpres.
 
Potrivit acestuia, principala activitate a fundaţiei este aceea de a-şi constitui filiale în ţară. 
 
"Principala activitate a fundaţiei este să îşi constituie filiale şi, din ce am înţeles de la ei, acum au 23 de filiale funcţionale şi în următoarele 10 zile mai formează încă 10 filiale judeţene, au sediu", a mai spus şeful statului. 
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close